Щирі привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Благовіщенням у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю з Великим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Бажаю, щоб для кожної душі основами були: відданість Богу, чистота, непорочність. Любові, здоров’я, розуміння, освіти, благих вістей, добрих справ, світу в серце, терпимості до оточуючих, сили духу.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Благовіщенням і бажаю в це світле свято чистих помислів, миру в душі, добрих гостей в будинку і тільки радісних новин. Нехай Пресвята Богородиця допомагає в будь-якій справі, оберігає і рятує. Щастя, любові і віри!

В цей день на Землю опустилася блага вість, яка подарувала всьому світу надію і радість. Вітаю з Благовіщенням і від душі бажаю всього доброго і світлого в житті, а найголовніше – здоров’я, миру, щастя, відради і любові. І нехай кожен день приносить для тебе тільки хороші вісті.

Благовіщення це великий, світлий, великий, святе свято. Вітаю тебе, нехай Божа матір береже тебе від усіх життєвих тривог, переживань, печалей, хвилювань. Нехай вона стане твоєю покровителькою і всюди дарує тобі мир і спокій. Бажаю, щоб твоє серце було наповнене лише благими намірами, світлими думками та бажаннями. Даруй добро, люби оточуючих людей, відкинь всі погані і злі думки з намірами в сторону. Назавжди позбудься зла, в це світле свято прости щиро всіх своїх кривдників і ворогів, примирися з ними. Нехай життя обдарує тебе щедрими подарунками долі. Коли в цей день ангел спустився до святій діві з радісною новиною про те, що вона незабаром народить сина, то в світ прийшло добро. Нехай же сьогодні наші серця будуть наповнені виключно благими намірами і світлими думками. Зі святом.