Щирі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Пасхою своїми словами, у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

У світлий і добрий свято Пасхи від щирого серця хочу побажати, щоб в сім’ї всі були здорові, щоб поруч завжди були вірні і добрі друзі, щоб у справах чекав успіх і удача, щоб життя повне була щастя, надії, любові і благодаті.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Від щирого серця я вітаю тебе зі світлим святом Пасхи! Нехай це світле свято стане для тебе початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в твій будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Весна час любові, мабуть, тому свято Великодня відзначається навесні. Ісус Христос постраждав, перш за все, за любов – любов до всіх людей. Він любив і прощав навіть своїх мучителів і катів. Не кожен здатний на такий духовний подвиг. Так давайте ж хоча б любити ближнього свого. Прощати образливі слова, несподівані вчинки і тоді, світлим буде не тільки свято Пасхи, а й кожен день.

Великдень – чудовий і радісне свято для всіх нас. Бажаю тобі душевного спокою і матеріального благополуччя. Нехай цей день принесе тобі позбавлення від старого, віджилого і непотрібного. Нехай твій будинок буде гостинним, а серце – відкритим. І найголовніше – віри тобі, мудрою і всесильної. Зі святом!

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.