Щирі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Пасхою своїми словами, у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Дорогий друг! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, оберігає від життєвих труднощів і печалей. Бажаю тобі відзначити християнське свято гідно, в колі своєї родини, скуштувати ароматні освячені страви, очиститися і стати трішки краще. Будь щасливий, мій друг.

Поздоровляю з Пасхою, нехай в велике християнське свято на душі буде радісно і світло, нехай це чудесне воскресіння принесе в будинок спокій і віру, нехай життя буде сповнена добрими чудесами і добрими зустрічами. Бажаю удачі, хороших людей поруч і здоров’я!

Зі святом святої Пасхи я вас всіх від душі вітаю! Нехай день, коли небесний владика воскрес, стане для нас усіх чудотворних і доброчесним. Бажаю всім здоров’я, сил, добра, миру і спокою!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю зі Святом Воскресіння Христового! Нехай ваше життя і життя близьких і коханих вами людей буде такою ж сонячною, радісною і щедрою, як в цей день. Нехай Ангел Хранитель надійно захищає вас від бід, хвороб, приносить у ваш будинок світло, тепло і любов.

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай зійде на твій будинок благодать, мир і спокій, нехай панують у вашій родині любов і доброта, турбота одне про одного, здоров’я і щастя Вам і Вашим близьким, взаєморозуміння, нехай ваше життя буде наповнене веселощами і радістю.

Зійшов Благодатний вогонь, Патріарх привітав нас з Великим Великоднем, по всій країні в Храмах проводяться святкові служби. Це загальне свято. Він об’єднує нас всіх – це здорово. У цей день дуже важливо забути образи, проблеми, турботи і просто посміхатися один одному і говорити теплі слова. Хоча, так потрібно робити кожен день. А сьогодні потрібно вітати всіх навколо. Зі святом Великодня! Христос Воскрес!

Нехай радість Пасхального дзвону відкриє душу для щастя. Нехай Господь благословить тебе і нагородить особливим світлом, який вкаже в житті вірний шлях, захистить від помилок і допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо себе ауру добра.

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!