Зворушливі привітання з Благовіщенням українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію сучасних привітань з Благовіщенням своїми словами, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Благовіщення з перших хвилин дарує радість і спокій в душі, впевненість в самому прекрасному майбутньому. Не потрібно сумувати і сумувати, адже серце зігріте Господом і Богородицею. Вищі сили, всесвіт прихильні тобі, налаштовуючи на хвилю позитиву. Відкрийся цієї чудодійної енергетиці, яка дозволить сміливо крокувати по життю, відсторонюючись від будь-яких перешкод. Бажаю, щоб кожен день приносив тільки найкраще і впевненість в тому, що всі плани втіляться в мирському житті так, як цього бажає твоєї душі. Слухай свого серця і не йди на поводу у мізків, які часто намагаються протидіяти істинних цінностей, відроджуючи сумніви. Відкривай нові грані життя і, звичайно, цінуй їх по-особливому. Благовіщення – унікальне свято, з яким можна зробити крок в нову і світле життя, переступивши через обрив. Щастя!

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас.

Сьогодні весь світ відзначає велике свято Благовіщення. Більше тисячі років тому, в цей день ангел приніс новина про народження Сина Божого, яка стала радісною для всього населення планети. Зараз я хочу привітати вас з Благовіщенням і побажати великих успішних досягнень в поставлених цілях, міцного здоров’я і сімейного благополуччя. Нехай ваші родичі і близькі люди будуть здоровими і завжди знаходяться біля вас. Проженете сьогодні все тривоги зі своїх сердець і ваші душі наповняться неземною радістю. Просіть Господа про тих мріях, які здаються вам нездійсненними і він в честь свята подарує вам надію, головне вірити. Розкрийте навстіж двері своїх будинків і вікна, нехай свята благодать зійде в ваші оселі і наповнить їх своїм світлом і святістю. Зі святом, дорогі, миру, любові, довгих років життя, щастя.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!