Зворушливі привітання з Трійцею українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію самих красивих привітань з Трійцею своїми словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Сердечно вітаю вас зі святом Святої Трійці! Бажаю вамуникнути спокус пороку, берегти свою віру, як мати береже новонароджене дитя. Живіть мудро і чиніть справедливо з ближніми, не забуваючи про християнську любов. Бажаю вам і вашій родині здоров’я, бадьорості духу, благополуччя і процвітання. Нехай не покине вас Господь Вседержитель, син його Ісус Христос, а Святий Дух зійде на вас і осінить своєю благодаттю.

Вітаю з гарним і світлим святом – Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

Чудове свято стукає до нас у будинку. Це свято Трійці. Він немов створений для того, щоб його відзначали в цей день. Зробимо це красиво! Усвідомлюємо значення віри. Привітаємо один одного! Нехай божественні прояви стануть єдині і нехай нам постане кожен з його численних ликів. Вітаємо зі святом всіх віруючих!

У день світлого, теплого свята Трійці – бажаю добра, благополуччя, частіше дарувати всім свою сліпучу посмішку, бути терпимими і великодушними до оточуючих нас людям, проявляти чуйність і врівноваженість, завжди бути чесним перед самим собою.

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею у прозі

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя! Побільше радості і добра!

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.