Гарні привітання з Різдвом українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Різдвом , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З різдвом Христовим, дорогі тітка. Бажаю, щоб в життя твою постукало щастя і благополуччя, щоб душа злетіла вгору до зірок, а серце відкрилося для чистої любові. Нехай це Різдво подарує тобі добру казку і чудо, радісні зустрічі і усмішки дорогих людей.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

Моя роднулька, моя улюблена сестричка! Бажаю тобі доброго і чудесного Різдва, в якому неодмінно буде казка, сюрпризи і подарунки. Бажаю, щоб у серці завжди горіло й миготіло від любові, щоб очі світилися щастям, а душа раділа від захвату. Ніколи не супся і не журися, нехай добро, завжди вказує правильний шлях. З Різдвом!

Хочеться привітати зі святим святом Різдва Христового чудової людини і прекрасну жінку! Нехай світле свято осяє Ваш будинок своїм радісним світлом, нехай добро і віра ніколи не покидають вас, нехай Ваші найзаповітніші мрії збуваються, а затишна атмосфера завжди панує, як у Вашій душі, так і у Вашому домі!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

На Різдво бажаю щасливих посмішок рідних, багатого столу, щирих слів, душевних розмов, Божої благодаті, більше доброти і світлих людей навколо!

Мила мама, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб небеса днем ​​дарували ясне світло і добру надію, а вечорами освітлювали зірками твій шлях і добрі мрії. Бажаю тобі, люба, різдвяних приємних зустрічей, чарівної казки і чудесних моментів щастя.

У Різдво Христове хочу Вам побажати щастя і радості, здоров’я і удачі. Нехай Бог береже Вас і Вашу родину. Нехай справи йдуть в гору, діти ростуть міцними, розумними і веселими, а з другою половинкою Ви будете жити в мирі та злагоді.

Різдвяна радість завжди повертає нас в дитинство. Станом як діти! Будемо мати чисті серця, добрі наміри і віру в чудо! З Різдвом Христовим!