Привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію самих красивих привітань з Різдвом у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З Різдвом Христовим! На очах твоїх, мама, хай не застигає від морозу сльозинка печалі і розчарування, нехай омине горе і брехня. Нехай свята вода змиє все те, що колись було зроблено або сказано не так, як хотілося. Зі святом, мама!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво – найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

У це світле свято, в самий чарівний день в році, я хочу побажати тобі, щоб життя перетворилося на прекрасну казку. В добру казку, де злі чари безсилі, де добро завжди перемагає зло, де друзі завжди готові допомогти і підтримати, а щасливе кохання триває нескінченно!

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Вітаємо прекрасну жінку з Різдвом Христовим! Бажаємо благополуччя, душевної гармонії, злагоди і миру, затишку і тепла, уваги і підтримки. Нехай повною чашею буде ваш будинок, великим і люблячим серце, веселим і привітним святковий день!

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові!

Різдво Христове – свято сімейне. Бажаю в цей день зібратися своєю великою і дружною сім’єю. Нехай кожен з вас принесе в рідну домівку тепло, турботу і любов.

З Різдвом Христовим вітаю чудову жінку. Бажаю світлого світу і щастя в родині, доброї надії в душі і щирого кохання в серці, яскравого вогню в родинне вогнище, небесної благодаті і щедрою радості в домі.

Нехай наш Великий Господь завжди допомагає тобі, як своєму улюбленому чаду. Нехай він ніколи не залишить тебе в біді, і не дасть суворих випробувань. Нехай будь-яка життєва ноша, уготована тобі долею, завжди буде по плечу і не в тягар. Бажаю благополуччя, сердечної чистоти, доброти оточуючих і міцності духу і віри. З Різдвом!

Нехай світле Різдво Христове, буде щасливим для всіх віруючих людей. Нехай Господь оберігає вас на життєвому шляху!