Кращі привітання з Різдвом у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію гарних привітань з Різдвом українською мовою, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Коханий мій татко! Нехай Господь почує мої молитви і пошле до тебе найсильніших ангелів – заступників, щоб вони оберігали тебе від усіх напастей. Нехай вони зроблять твоє життя простіше, світліше, добрішими і благополучніше. Нехай один з них завжди веде тебе за руку, по правильному шляху, другий тримає над тобою зон, що вкриває від бур і хвороб, а третій ніколи не дозволить ворогові, вдарити тебе в спину. З Різдвом!

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов’язково здійсниться.

У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваші домівки, нехай радість наповнитьдуші, а любов – серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок – впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, настрою відмінного і веселого свята в колі рідних і улюблених людей!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим, кум. Бажаю любові і щедрості рідних сердець, удачі і благополуччя від життя, миру і радості за вікном і в серці, достатку і справжніх чудес сьогодні і завжди. Здоров’я тобі, куме, і всього доброго.

Вітаю наш дружний згуртований колектив! У Різдво бажаю всім безмежного щастя, шаленого успіху в справах, гідного заробітку і необмежених сил для реалізації своїх планів. Нехай вас очікують лише тріумф і перемоги. Але і не забувайте про хороший відпочинок і веселому проведення часу!

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

І знову Різдво Христове прийшло в наш будинок і в цей світлий, і святе свято хочеться всіх привітати, і побажати довгих років життя, міцного здоров’я, добра і світла. Щоб дружба і любов йшла попереду нашої планети, щоб на землі був мир, думки були позитивними, серце м’яким, а помисли чистими. Христос народжується славимо його!