Гарні привітання з Яблучним Спасом українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію самих красивих привітань з Яблучним Спасом до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші добрі починання принесуть свої плоди, мрії збудуться, і щастя увійде у ваше життя!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю перетворитися разом з природою і відкрити нову сторінку в своєму житті, сторінку, в якій не буде печалей. Бажаю солодких яблук на столі і щасливих посмішок на обличчі. Бажаю міцного здоров’я всієї сім’ї і світлого затишку в домі.

Сьогодні літо переходить в осінь, настає Преображення не тільки Господа нашого, а й природи.Приходить час для того, щоб їсти яблука і пекти пироги з ними. Сьогодні Богородиця в Раю роздає діткам гостинці і яблука з райського саду. З Другим Спасом нас всіх!

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Преображення Господнє – це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.