Красиві привітання з Яблучним Спасом простими словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Яблучним Спасом , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Зі святом світлим! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом – їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє найзаповітніше бажання.

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Яблучного Спаса! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як щедре на урожай літо, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Сьогодні в нашій країні відзначається один чудовий і таке світле свято, який носить цікаву назву – Яблучний спас. Сьогодні ви повинні їсти яблука, які неодмінно будутьосвяченими, тому що так ви отримаєте благословення. Нехай ці яблука принесуть вам багато щастя і радості, а також наповнять ваш будинок гармонією і затишком. Нехай у вашій родині завжди пануватиме взаєморозуміння. Сьогоднішній день допоможе вам трохи відпочити і набратися сил, а ще отримати масу позитивних емоцій. Сьогодні ваші думки повинні бути виключно правильними і чистими, тому що свято передбачає саме це. Бажаю вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. З Яблучним Спасом вас! Проведіть своє свято з рідними та близькими. Їжте яблучка і насолоджуйтеся святом. Вдалого дня!