Найкращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію гарних привітань з Яблучним Спасом простими словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Мамочка, з Яблучним Спасом і Преображенням Господнім! Як в найкращому врожаї, бажаю тобі багато-багато хорошого: міцного здоров’я, щастя, любові, матеріального благополуччя, виконаннябажань, радості і відмінного настрою щодня! Нехай Господь завжди тебе зберігає і у всьому дарує достаток!

Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

Мила подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була гаряча і красива, як літо, щедра і багата, як осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла сонячна усмішка, а на столі красувався пишний коровай! Нехай в твоїм домі назавжди оселяться любов, вірність, щастя і достаток!

Я хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке святкується щорічно в один і той же час – шостого серпня. На початку останнього літнього місяця ми вже починаємо відзначати настання осіннього сезону, тому що Яблучний спас саме це і означає. По-іншому це свято називається як Преображення Господнє. Я хочу привітати вас і побажати тільки всього самого світлого. Нехай у вашому домі завжди буде місце тільки для радості і щастя, нехай в сім’ї панують любов і затишок. Мені хочеться, щоб ви по-справжньому розуміли, в чому полягає суть даного свята і цінували цей день. Як ви вже зрозуміли, з назви випливає, що символом цього свята є яблука, а це значить, що ви повинні сьогодні готувати страви саме з цього фрукта. Нехай цей день буде наповнений радісними і щасливими моментами.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

За слов’янськими традиціями сьогоднішній день знаменує настання осені і збір врожаю. З теплом і від щирого серця вітаю вас з Яблучним Спасом! Нехай ваше життя завжди буде наповнена добром, любов’ю, світлом справжніх чудес і радістю! Достатку в домі і всього самого найкращого!

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров’я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.