Оригінальні привітання з Різдвом своїми словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію найкращих привітань з Різдвом до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати залишатися справжнім чоловіком, впевненим у своїх силах і успішним в своїх прагненнях. Нехай сьогодні запалиться яскравий вогонь твоєї надії і щастя, нехай попереду тебе чекають великі перемоги і звершення.

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Бог народився людиною, проявивши вищу силу Любові до людей. Будемо вдячні і принесемо духовні плоди Небесного Отця! З Різдвом!

Вітаю наш дружний згуртований колектив! У Різдво бажаю всім безмежного щастя, шаленого успіху в справах, гідного заробітку і необмежених сил для реалізації своїх планів. Нехай вас очікують лише тріумф і перемоги. Але і не забувайте про хороший відпочинок і веселому проведення часу!

Папа, від щирого серця вітаю з Новим роком! Я знаю, як багато ти робиш для нашої сім’ї і нехай в цей святий день всі твої труди, зусилля і старання будуть винагороджені! Бажаю, щоб зірки завжди вказували тобі вірний шлях!

У різдвяний вечір в будинку горять десятки вогників, запаморочливо пахне свіжою випічкою, а на душі так світло і радісно, ​​що хочеться обійняти цілий світ! У ці миті, повні доброго різдвяного чарівництва, прийміть мої вітання з Різдвом та побажання щастя і любові!

Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом своїми словами

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

У Різдво хочеться чудес і чарівництва. Як дитина, чекаєш якоїсь магічної зустрічі, несподіваного сюрпризу і нескінченного потоку подарунків. Я хочу побажати тобі, щоб світле свято став поворотним моментом в твоєму житті. Нехай в цей день тобі вручають премії, освідчуються в коханні, повертають борги і щиро дякують за твою допомогу і зусилля! Будь щасливий, тому що Різдво саме для цього і існує!