Привітання з Різдвом українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію сучасних привітань з Різдвом своїми словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла і благополуччя у вашому домі. Нехай всі рідні і близькі будуть здорові і успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою і нескінченного везіння.

Папа, від щирого серця вітаю з Новим роком! Я знаю, як багато ти робиш для нашої сім’ї і нехай в цей святий день всі твої труди, зусилля і старання будуть винагороджені! Бажаю, щоб зірки завжди вказували тобі вірний шлях!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Дорога і улюблена хрещена! Нехай Ангели своїми свічками висвітлять твій будинок в цю Різдвяну ніч. Нехай вони принесуть з собою благополуччя, любов, достаток і щастя. Нехай святий дух Різдва зробить твоє життя казкової, успішної і безхмарним. Бажаю тобі безмежного здоров’я і тільки добрих і щирих почуттів. З Різдвом!

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Сьогодні світлий, добрий свято! Всім побажати я хочу в цей день, щоб в серцях вашихзавжди жило добро, щоб душі ваші були зігріті любов’ю. Нехай Ангели вкривають вас своїми крилами, захищаючи від всіх бід, негараздів і печалей, зберігають вас і ваших близьких від хвороб і зла. Світла і світу вам! З Різдвом Христовим!

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!