Щирі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Різдвом простими словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Різдвяні свята – це час подумати про душу. Нехай же у вашому житті не залишиться місце сумним думкам, а дні заповнюються справами і вчинками, що дарують виключно радість і щастя.

Вітаємо із радісним святом Різдва! Бажаємо миру в родині, доброти в душі, достатку в домі, тепла в серці і любові до життя.

Вітаю зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра і достатку в кожен дім! Нехай самі радісні почуття переповнюють душу в цей чудовий день! Хочеться побажати тільки добрих чудес, неземного щастя та здійснення всіх благих бажань!

Із зіркою Різдва, бажаю я вам в будинок добра. Нехай життя буде багатший, а попереду вас чекає удача. З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб з життя пішло все погане, бажаю, щоб попереду чекала щаслива заможна життя. Будь сміливим і гордим чоловіком, залишайся добрим і веселим людиною. І нехай в свято Різдва твоє хоробре серце наповниться великими надіями, дивовижними мріями.

Нехай Різдво принесе в ваш будинок чудеса і чари. Повірте в казку і будьте по-дитячому щасливі!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Дорога моя людина! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай Господь оберігає тебе на життєвому шляху. Милий, коханий, найкращий, я бажаю, щоб в цей прекрасний день, коли народився Спаситель, справдилась твоя заповітна мрія. Цілую і обіймаю.

З Різдвом Христовим. Миру і блага, щастя і любові, радості і везіння, натхнення і здоров’я. Нехай твоя надія тебе не покидає, нехай твоя віра робить тебе сильнішим. Опирайся лихим вітрам і йди в напрямку успіху.

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі – частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!