Зворушливі привітання з Різдвом

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Різдвом , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай в цей день хвороби і невдачі обходять стороною твій будинок. Нехай усмішка не зійдуть з твого обличчя і осіб твоїх близьких. Нехай золото наповнить до країв твій гаманець і більше його не покине. Нехай Господь обереже тебе і незримо направить до всіх твоїх життєвих цілей. З Різдвом!

Сердечно вітаю вас зі святами Різдва Христового, Новим Роком та Святим Богоявленням.Так осінить вас благодать Христового, рясно проливається в ці урочисті дні на рід людський. Радіймо духом і принесемо з Ангелами хвалу Богу за все. Поспішаймо ж на поклик Спасителя нашого, поки ще не пізно, і підемо по стопах Його шляхом смирення і послуху. Світло Віфлеємської зірки нехай осяє ваші душі і зійде на них мир і благовоління Боже.

Бажаю, щоб у вашому домі завжди був: сміх, щастя, добро, світло, позитив і успіх. Повний гостинна стіл і, щоб кожен в душі любов придбав. З Різдвом!

У це світле свято, в самий чарівний день в році, я хочу побажати тобі, щоб життя перетворилося на прекрасну казку. В добру казку, де злі чари безсилі, де добро завжди перемагає зло, де друзі завжди готові допомогти і підтримати, а щасливе кохання триває нескінченно!

Напередодні світлого і прекрасного свята Різдва Христового, хочемо щиро побажати вам яскраво відчувати прекрасні моменти в житті і цінувати їх, а ще любові і людської шани, взаєморозуміння, достатку і комфорту в будинок, здоров’я вам і вашим близьким. Нехай ваші рідні дарують вам свою любов і увагу, а ви відповідайте їм тим же і радійте їх присутності у вашому житті. Нехай все задумане здійсниться! Любові вам і творення протягом усього вашого життєвого шляху!

Нехай наш Великий Господь завжди допомагає тобі, як своєму улюбленому чаду. Нехай він ніколи не залишить тебе в біді, і не дасть суворих випробувань. Нехай будь-яка життєва ноша, уготована тобі долею, завжди буде по плечу і не в тягар. Бажаю благополуччя, сердечної чистоти, доброти оточуючих і міцності духу і віри. З Різдвом!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!