Зворушливі привітання з Різдвом

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Різдвом , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з чарівним святом Різдва!Нехай це свято подарує тобі багато веселих, щасливих хвилин, і прекрасний настрій, енергія і бадьорість збережеться на весь рік!

Вітаю з одним з найбільших і чудових християнських свят – Різдвом! Бажаю зустріти цей день у колі близьких і рідних людей, поділитися душевним теплом, радістю і веселим настроєм. Нехай Ваш будинок буде сповнений достатку, любові, веселощів, милосердя і смирення. Бажаю, щоб Господь чув Ваші щирі молитви і допомагав у всіх справах!

Різдвяна радість завжди повертає нас в дитинство. Станом як діти! Будемо мати чисті серця, добрі наміри і віру в чудо! З Різдвом Христовим!

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Привітати з Різдвом

Привітати з Різдвом своїми словами

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай ангел твій тебе зберігає, нехай Бог не залишає тебе в хвилини бід і лиха. Бажаю впевненим і шляхетним чоловіком йти доброї і благополучній дорогою, бажаю в житті вірною надії, віри, радості, щедрості твоєї душі і щирого кохання натомість.

Одного разу в сім’ї теслі Йосипа народилася дитина і названий він був по імені не Іван і не Степан, а Ісус Христос. Так і з’явився цей свято Різдва Христового спочатку в обраного народу, а потім і на Святій Русі, та й прижився. Зі Святом вас, християни!

Вітаю з наступаючим Різдвом! Бажаю любові, добра і щастя, міцного здоров’я і всіх благ. Нехай виправдаються всі надії і збудуться найзаповітніші мрії!

У прекрасний день, який подарував світу Спасителя, в день Різдва Христового вітаю Вас зі святом! За Вашу віру і праведні вчинки Господь благословив Вас і послав Вам Ангелів-хранителів. Нехай їх надійні крила бережуть Вас від негараздів і хвороб, а невидимі напуття приведуть до щастя і спокою сімейного життя!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!